3DTECH dentalni printeri

Jeste li znali da upravo na hrvatskom tržištu možete pronaći tehnološki najsofisticiranije 3D printere za dentalnu industriju? Upoznajte nevjerojatno brzu, preciznu i pouzdanu liniju printera Izzi Dentalia koja podiže granice proizvodnje u dentalu.

.

 

Želiš isprobati naše 3D printere?

1-1-1 princip

Izzi Ortho 4K100 industrijski je stroj za proizvodnju prozirnih aparatića namijenjen ordinacijama s velikim obujmom produkcije.

– 1 dentalni model

– za 1 minutu

– po cijeni od 1 EUR.

 

Ključne značajke

 • Softversko rješenje za automatsko pozicioniranje modela na radnu ploču

 • Automatsko izbacivanje modela bez potrebe za špatulom ili čekićem

 • Unutarnji spremnik materijala kapaciteta 1.5l za 120 printanih modela

 • Automatsko miješanje akrilne ili epoksidne smole bez vađenja materijala iz printera

Kompaktni IZZI Dental 4K50 printer

IZZI Dental 4K50 je stroj namijenjen ispisu radnih modela, PMMA C&B modela, elastičnih gingivnih materijala, udlaga i kirurških vodilica. Karakterizira ga uspješan ispis jako punjenih smola s velikim brojem različitih monomernih baza. Ova svestranost čini ga savršenim strojem za svaki stomatološki laboratorij.

 • Svestranostmogućnost rada s vrlo viskoznim smolama bez zagrijavanja

 • Ušteda vremena samo jedan stup potpore koji je potrebno ukloniti nakon printanja (Single Point Support)

 • Štednja materijala  – automatizirano izbacivanje modela

Što kažu naši klijenti o Izzi Dentalia printerima?

Posljednjih šest godina proizvodimo clear alignere i u tom smo periodu tretirali preko dvije tisuće pacijenata, od onih najjednostavnijih pa do jako kompleksnih slučajeva. Za to vrijeme u našoj klinici testirali smo u barem 10 različitih printera.
Uglavnom su problemi tih printera bili ili s brzinom printa ili s preciznošću i vrlo često s nedovoljnom pouzdanošću što je značilo da smo morali ponavljati printeve da bi dobili precizan model.
Trenutno printamo na printeru Izzi Dentalia koji ima platformu na koju na stane preko 30 modela i printaju se za manje od pola sata što nam omogućava 8-satno radno vrijeme u kojem isprintamo oko 500 radnih modela.
Kada smo shvatili da model možemo imati za manje od 20 minuta u tom trenutku smo počeli i izradu retainera potpuno prebacivati na 3D print tako da smo trenutno u procesu nabave manjeg modela printera iz linije Izzi Dentalia za našu drugu lokaciju. Planiramo u potpunosti digitalizirati modeloteku u ordinaciji i gips do kraja izbaciti iz upotrebe.

Karlo Sudarević, dr. med. dent., spec. Ortodoncije i vlasnik poliklinike Fiziodent

 

Testiramo različite materijale na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Kombiniramo biokompatibilne i biorazgradive materijale i sve to radimo na Izzi printerima. Jednostavnost zamjene materijala na Izzi printerima značajna je prednost koja nam omogućava da budemo brži i da je cijeli proces čišći nego ikad prije. Izzi priteri nam u razvojnom smislu omogućuju da printamo i isprobavamo materijale s kojima dosadašnje tehnologije nisu mogle raditi. U prvom redu radi se o printu relativno vrlo viskoznih foto polimernih smola.

doc.dr.sc. Joško Viskić, dr.med.dent, Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 

Naši proizvodi

Otkrijte printere iz linije Izzi Dentalia i pronađite industrijska ili kompaktna rješenja za svoju ordinaciju ili laboratorij te smolu s izvrsnim perfomansama printa – zatražite nas uzorke modela!

IZZI Ortho 4K100

IZZI Ortho 4K100

24 modela u 24 min

IZZI Dental 4K50

IZZI Dental 4K50

6 modela u 15 min

IZZI Resin

IZZI Resin

Materijal za 3D printanje.

Uskoro više

Patentirana MLA tehnologija

Mixing – Leveling – Alignment

Mixing

 • Svi naši printeri opremljeni su s automatskim uređajem za miješanje materijala koji sprječava sedimentaciju pigmenta na dnu spremnika. To znači da je uređaj u svakom trenutku spreman za rad.

Leveling

 • Printer ima integrirani spremnik materijala koji automatski nadopunjuje materijal u radnu posudu.

Alignment

 • Patentirani elektromehanički sustav za nanošenje ekstremno tankih slojeva materijala. Ovaj sustav omogućava printanje slojeva debljine do 5 μm s materijalima viskoznosti do 35 000 pcs.

  Ključne prednosti

  • Naši printeri ne koriste FEP folije

   Modeli neće puknuti čak i kada su u pitanju mekani ili elastični materijali.

  • Brzi povrat investicija

   Ponovljivost i pouzdanost printa uz štednju materijala putem inovativnih tehnologija omogućava isplativost te brzi povrat investicija. Uz mogućnost najma printera moguće je inicijalne troškove svesti na minimum.

  • Ušteda vremena za tehničare

   Značajke kao što su automatsko niveliranje te automatsko postavljanje modela po radnoj ploči donose značajnu uštedu vremena. Printanje modela na jednom potpornom stupu eliminira potrebu za kompleksnom obradom.

  • Zaboravite na nered

   Prilikom interakcije s printerom nije potrebno koristiti rukavice niti dodatnu opremu poput špatula za skidanje modela. Printer instalirajte u svojoj ordinaciji ili laboratoriju bez straha od neurednog procesa.

  Koje su najvažnije značajke IZZI softwarea?

  Automatsko pozicioniranje modela na radnu površinu  – u dva klika postavite cjelokupnu ploču na print. Zašto je to važno? Tehničar na jedan model u postprodukciji potroši oko pet minuta, s IZZI softwareom to se skraćuje na 5 sekundi što je ogromna ušteda vremena.

  Auto hollowing – postavka koja omogućuje da se automatski printaju šuplji modeli s proizvoljnom debljinom stijenke što značajno utječe na uštedu materijala i brzinu printa.

  Uniformna polimerizacija slojeva – napredna postavka s kojom se utječe na smanjenje prostornog skupljanja printanog modela što direktno utječe na preciznost i veću ponovljivost zbog sprječavanja pregrijavanja smole.

  Prilagodljive postavke printa  – tehničari lako mogu prilagoditi  sve parametre koji su ključni za print, bez obzira na materijal koji se koristi. .

  Naši klijenti

  Izzi Dentalia printeri svoje su mjesto pronašli na mjestima koja zahtijevaju pouzdane strojeve s visokim stupnjem ponovljivosti te prilagodljivosti pri korištenju različitih materijala koji se smatraju izazovnima za printanje:

  Naš tim

  Upoznajte naše profesionalce, stručnjake za dentalni 3D print. Obožavamo posao koji radimo i to se vidi u našoj radnoj atmosferi, ali i rezultatima našeg rada. Slobodno nas kontaktirajte za bilo koje informacije vezane za 3D print i printere iz Izzi Dentalia linije.

  tooltip text

  Antun Marić

  Razvojni inženjer

  Ljubomir Lokin

  Tehnički direktor

  Luka Biondić

  Direktor

  Anita Radovčić

  Marketing i prodaja

  Zdravko Gaberšnik

  Poslovni razvoj

  Želiš znati više? Nazovi nas i ispričat ćemo ti sve o prednostima Izzi Dentalia printera!

  Email
  Mobitel

  +385 91/542-6568

  Kontaktiraj nas

  Fastest & most precise 3d dental printers