Tko se krije iza 3Dtecha?

Mi smo inovativna ekipa koja se sastoji od stručnjaka u 3D printu i ortodonciji i radimo na razvitku naprednog 3D printa više od četiri godine. Naš glavni cilj je razvijanje superiornog, brzog, pouzdanog 3D printera koji će u isto vrijeme biti jednostavan i intuitivan za korištenje. U našoj misiji pomaže nam bliski rad s dentalnim ordinacijama i zubotehničkim laboratorijima kako bismo što bolje razumjeli izazove s kojima se susreću u praktičnom radu. S našim inovativnim tehnologijama koje olakšavaju svakodnevan rad garantiramo više zadovoljnih pacijenata u manje vremena, napora i sredstava koji ordinacije trebaju uložiti.

Povjerenje su nam poklonile klinike i laboratoriji te 3000+ pacijenata s velikim osmijehom 😀

Naša patentirana MLA tehnologija za nevjerojatno precizan print osvojila je nekoliko prestižnih nagrada.

  1. INOVA – Budi Uzor sajam, Grand Prix Nikola Tesla za najbolje inovatore u 2019.

 

  1. Kaohsiung International Invention and Design EXPO, Inovacija godine.

 

  1. Malaysia Technhology Expo, Zlatna nagrada u kategoriji “Industrijski dizajn i dizajn proizvoda, dizajn web sučelja i tehnologija printa“

.

Naš 3DTECH tim

Upoznajte naše profesionalce, stručnjake za dentalni 3D print. Obožavamo posao koji radimo i to se vidi u našoj radnoj atmosferi, ali i rezultatima našeg rada. Slobodno nas kontaktirajte za bilo koje informacije vezane za 3D print i printere iz Izzi Dentalia linije.

Email
Mobitel

+385 99/594-1826

Kontaktiraj nas

Fastest & most precise 3d dental printers