Saznajte sve o našim printerima

Izzi Dentalia printeri osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. S patentiranom tehnologijom ravnanja fotopolimerne smole, ispis odlikuje nevjerojatna preciznost pa je pogodan za industrije koje traže jako precizne detalje poput zlatara ili zubotehničkih laboratorija.

Patentirana SLA tehnologija

Nevjerojatna preciznost i brzina

Ispis specijaliziranih materijala

Namijenjen za brojne industrije

Izzi 3D printeri

IZZI Ortho

3Dtechov industrijski stroj za proizvodnju prozirnih aparatića namijenjen je ordinacijama s visokim obujmom produkcije. Korisnicima je omogućena značajna ušteda vremena i olakšano rukovanje inovativnim rješenjima. Patentirana MSLA tehnologija omogućava precizan print uz visoki stupanj ponovljivosti.

Glavne karakteristike:

  • 300-500 modela na dan
  • MSLA, UV-LED 405nm, LCD monochrome
  • Radna ploča: X/Y/Z axis – 298/165/100 mm

Iskustva naših korisnika

Posljednjih šest godina proizvodimo clear alignere i u tom smo periodu tretirali preko dvije tisuće pacijenata, od onih najjednostavnijih pa do jako kompleksnih slučajeva. Za to vrijeme u našoj klinici testirali smo u barem 10 različitih printera. Uglavnom su problemi tih printera bili ili s brzinom printa ili s preciznošću i vrlo često s nedovoljnom pouzdanošću što je značilo da smo morali ponavljati printeve da bi dobili precizan model. Trenutno printamo na printeru Izzi Dentalia koji ima platformu na koju na stane preko 30 modela i printaju se za manje od pola sata što nam omogućava 8-satno radno vrijeme u kojem isprintamo oko 500 radnih modela.
Karlo Sudarević, dr. med. dent., spec. Ortodoncije i vlasnik poliklinike Fiziodent
Iznimno ugodno iskustvo naše suradnje s tvrtkom 3Dtech temeljeno je neposrednom primjenom konceptualno novih tehnika spajanja i povezivanja aditivnih tehnologija i materijala u jednu cjelinu proizvodnje zelene enegrgije. U sklopu inovativnih rješenja 3D printanjem smo direktno proizvodili i ugrađivali tehnička rješenja na naše fotonaponske sustave. Nove stvaralačke ideje, zajedno s 3Dtech-om, uspjeli smo uobličiti u izvrsnu poslovno-tehničku suradnju. 3Dtech misli zeleno i kao i mi djeluje globalno.
Marko Ratković, Urban Oasis

Naši klijenti i partneri

Ne postoji tajna uspjeha – na prvome mjestu nalazi se briga o našim klijentima 
koji nam svakodnevno poklanjaju povjerenje, a mi se trudimo ispuniti njihove želje i zahtjeve.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.